Wat we doen

Logistieke dienstverlening van haven tot bestemming

Difra Belgium levert internationale logistieke diensten op het gebied van zeevracht en wegtransport. Wij zijn gespecialiseerd in koelvers- en diepvriestransport van voornamelijk vis, vlees en schaaldieren.

Naast geconditioneerd transport en distributie naar distributiecentra van groothandels, supermarktketens en industrieel verwerkers, bieden wij tevens vergaande handling en tijdelijke opslag van gekoelde of diepgevroren producten in vries- en koelhuizen.

Onze forwarding omvat de behandeling van inkomende containers in zee- of luchthavens, het afhandelen van alle douaneformaliteiten, en zorgvuldig koel- en vriestransport van uw goederen naar de beoogde bestemming binnen Europa.

Geconditioneerd transport over geheel Europa

Wanneer nodig bieden wij opslag van goederen in erkende koel- en vriesruimtes voor directe distributie of verdere verwerking, zoals het opnieuw verpakken voor retail en etikettering. Deze opslagruimtes zijn volgens de Europese Unie geldende regels goedgekeurd en voorzien van de meest moderne toepassingen op het gebied van koel- en vriestechnologie.

Wij verzorgen in samenwerking met vaste transportpartners zowel complete zendingen als kostenverlagende groepage van goederen van verschillende klanten. De nauwe samenwerking met vaste transportpartners zorgt ervoor dat we een gesloten koelketen met constante vervoerstemperaturen kunnen garanderen en dat u steeds op de hoogte wordt gehouden van de exacte locatie en levermomenten van uw goederen.

Door een dagelijkse handling bij het aankomen van de goederen in Europa, aangepaste opslag en zorgvuldig transport nemen wij het hele logistieke proces uit uw handen. Op die manier vormen wij een ervaren logistieke partner die vlot kan inspelen op uw vragen op het vlak van volume, bestemming en timing.

Jarenlange ervaring in diepvriestransport en vrieshuis opslag

Flexibiliteit en strakke timing via vaste transportpartners

Uitstekende kennis van Europese douane importformaliteiten

Wereldwijd netwerk van contacten in voedings- en transportsector

Scherpe en concurrentiële prijzen