Over Difra Belgium

Distribution Import for Retail Assistance

Difra Belgium is een dynamisch dienstverlenend bedrijf in Brugge dat beschikt over een ruime ervaring en vakkennis in logistiek en internationaal geconditioneerd transport van voeding. Wij vormen een goed georganiseerd logistiek doorgeefluik voor al uw gekoelde en diepgevroren importgoederen en werken op uitgebreide schaal samen met niche carriers om u de beste logistieke oplossingen aan te bieden.

Internationaal goederenverkeer gaat steeds gepaard met uiteenlopende douaneformaliteiten. Wij handelen deze volledig af en zorgen dat ladingen stipt op hun plaats van bestemming geraken. Wij bieden een vlotte verwerking bij ontvangst van de goederen en een efficiënt transport via vaste partners met een modern wagenpark en stipte en betrouwbare leveringen in geheel Europa.

Uw betrouwbare logistieke partner

Difra Belgium beschikt over een team van ervaren medewerkers om de meest uiteenlopende vraagstukken op maat van uw bedrijf op te lossen.

Hebben uw goederen nood aan tijdelijke opslag of extra verwerking voor verdere distributie? Liefst zorgen we voor onmiddellijk transport, maar wanneer opslag nodig blijkt, voorzien we een zorgvuldige stockage in reglementaire koel- en vrieshuizen met een continue temperatuur vanwege de verplichte voedselveiligheidseisen.

Voor een optimale ondersteuning van onze klanten bieden wij ook aanvullende diensten aan: track & trace van uw goederen, opzetten van tijdelijke koel- en vriesruimtes volgens de geldende regels binnen de Europese Unie, bundelen of opnieuw verpakken van goederen tot kleinere consumenteneenheden, en producten voorzien van aangepaste etiketten.

Ons team

Anne Maes
General Manager

Theo Dunnes
Logistics

Jasper Houttekier
Transport - IT